מצרכים
- 1 ק"ג סינטה צרובה
- 2 חצילים חתוכים לקוביות
- בצלצלים או בצל לבן (לא חובה)
רוטב:
- 2 שיני שום
- 1/2 כפית שמן שומשום
- 2 כפות סויה
- כף סוכר חום/ סילאן טבעי
- 3 כפות רוטב טריאקי
- כוס מים (240 מ״ל)
אופן ההכנה
מבשלים את כל מרכיבי הרוטב בסיר.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
פורסים חצילים ובצל וחותכים לקוביות. מניחים בתנור חם, חצילים עם מעט שמן זית ומלח גס וצולים. הופכים כעבור 20 דקות. סה”כ חצי שעה בתנור.
בווק, מקפיצים את החצילים והבצל מוסיפים מעט מהרוטב. מוסיפים את הסינטה וממשיכים להקפיץ. מוסיפים את הרוטב שנותר מעל ומבשלים 7 דקות. מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים!
מתאים לארוחת צהריים/ערב חלבונים בלבד.
*לא מומלץ יותר מפעם בשבוע בגלל הטריאקי במנה.
בתאבון!