מצרכים
- חבילת עלי מנגולד/תרד
- 250 גרם קוטג 5%
- 100 גרם גבינה בולגרית 5%
- 250 גרם ריקוטה או גבינת עיזים
- 60 גרם גבינת חמד
- 3 כפות קמח כוסמין/תירס
- 3 ביצים
- לתיבול: קורט מלח, פלפל
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
חותכים את עלי המנגולד /תרד ומרתיחים
בסיר עם מעט מלח כ-10 דקות.
מסננים היטב את עלי המנגולד/תרדומערבבים היטב יחד עם
כל המרכיבים. מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת מעט.
אופים כ-40 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה.
מתאים לארוחת ערב
בתאבון