דרגת קושי: קל

זמן עבודה: 10-15 דקות

זמן כולל: 35-45 דקות

מס' מוצרים: 7

מס' מנות: 8 יחידות מאפינס / 4 מנות

מצרכים

  • 1/2 כוס קמח תירס/ קמח תפו“א
  • 1/4 כוס חלב
  • 1 גביע קוטג‘ 5% ( 25 גרם) 
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס גבינה בולגרית 5% מפוררת
  • 1/2 כוס פתיתי גבינה צהובה 9%
  • 1/2 כוס טבעות זיתים ירוקים
  • לתיבול: כפית אורגנו יבש, קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

מערבבים את כל החומרים, מוסיפים את הגבינה 

הבולגרית בסוף כדי שלא תתפורר לחלוטין. 

מוזגים את הבלילה ל-8 יח‘ גביעי / תבנית מאפינס. 

אופים 30-20 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים.

מתאים לארוחת ערב חלבונים 

2 יחידות + כף גבינה

*ניתן להחליף את הגבינות במתכון.

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו