מצרכים
- 1/2 כוס קמח תירס/ קמח תפו“א
- 1/4 כוס חלב
- 1 גביע קוטג‘ 5% ( 25 גרם)
- 2 ביצים
- 1/2 כוס גבינה בולגרית 5% מפוררת
- 1/2 כוס פתיתי גבינה צהובה 9%
- 1/2 כוס טבעות זיתים ירוקים
- לתיבול: כפית אורגנו יבש, קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מערבבים את כל החומרים, מוסיפים את הגבינה
הבולגרית בסוף כדי שלא תתפורר לחלוטין.
מוזגים את הבלילה ל-8 יח‘ גביעי / תבנית מאפינס.
אופים 30-20 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים.
מתאים לארוחת ערב חלבונים
2 יחידות + כף גבינה
*ניתן להחליף את הגבינות במתכון.
בתאבון!