מצרכים
- כוס חד"פ טחינה גולמית
- 2 כפות מייפל טבעי או סילאן
- 4 ביצים L
- כפית אבקת סודה לשתייה
- 2/1 כפית מלח
- 2/1 כוס גרעיני חמניה
- 3 כפות זרעי פשתן
- 3 כפות שומשום
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים בקערה )או במיקסר( ומערבבים. מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש עם נייר אפייה אופים במשך 30 דקות עד שהלחם מזהיב ומתייצב. פורסים רק אחרי שהלחם מתקרר.
*מכיל מנת שומן- לא לאכול ביום של בשר/דג שומני
בתאבון!