פטריות עם גבינת עיזים ופרמז'ן

צמחוני

חלבון

2 מנות חלבון

דרגת קושי: קל

זמן עבודה: 5 דקות

זמן כולל: 20 דקות

מס' מוצרים: 4

מס' מנות: 1

מצרכים

  • 100 גרם גבינת עיזים או 
  • סימפוניה 5% – 9%
  • 2-1 כפות ריקוטה או קוטג'
  • 40 גרם חמד 5%
  • מעט פרמז'ן

אופן ההכנה

נערבב את הגבינות בקערה.

נמלא פטריות פורטובלו או שמפיניון (לא משנה כמה) 

העיקר שהמילוי יכיל לפחות את הכמות הזאת.

נשים בתנור שחומם מראש על חום גבוה ל- 12-10 דקות.

אפשר להכין גם עם טונה ולשים בתנור.

לטבעוניות: יכולות להכין עם תחליף גבינה ו-2 כפות ממרח עדשים.

מתאים לארוחת ערב

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו