מצרכים
- 9 דפי אורז קוטר 2
- כפית שומשום
- 120-100 גרם קוטג' או ריקוטה 5%
- 80 גרם גבינה בולגרית 5%
- 50-40 גרם חמד 5%
- ביצה
- חופן תרד טרי/עגבניה קצוצה
- כף פלפלים קלויים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 200-180 מעלות.
מערבבים את הגבינות והביצה (משאירים מעט ביצה בצד להברשה).
טובלים דף אורז בקערה של מים ומשרים 6-5
שניות, מניחים את דף האורז על קרש חיתוך.
מניחים כף מהמלית באמצע של כל אחד
מהדפים, וסוגרים בצורת מעטפה.
מניחים את דפי האורז על תבנית עם נייר אפייה משומן
מעט, מברישים בביצה שנותרה ומעטרים בשומשום.
אופים 30-20 דקות, עד שהדפים מזהיבים.
מתאים לארוחת בוקר/ערב פחמימה חלבון
בתאבון!(