מצרכים
- 3 קישוא
- 2 גזרים
- בצל קצוץ
- 3 ביצים גדולות
- 4 כפות קמח תירס
- כפית גדושה של שום כתוש
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-220 מעלות
מגרדים (או קוצצים) את הירקות ומערבבים את כל
המצרכים, ממתינים כ-10 דקות לניקוז נוזלים.
יוצרים קציצות, מהדקים היטב וסוחטים כדי להוציא נוזלים שוב.
מסדרים את הקציצות בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן מעט.
אופים כ-25 דקות עד להזהבה, הופכים את הקציצות
ואופים עוד כ-6-5 דקות (לא חובה) .
* מומלץ להגשה עם יוגורט טבעי וסלט חי
בתאבון!