פשטידת מנגולד

צמחוני

חלבון

2 מנות חלבון

דרגת קושי: קל

זמן עבודה: 20 דקות

זמן כולל: 60 דקות

מס' מוצרים: 8

מס' מנות: 4 מנות (תבנית בקוטר 24 או תבנית פיירקס מלבנית)

מצרכים

  • חבילת עלי מנגולד/תרד
  • 250 גרם קוטג 5%
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5%
  • 250 גרם ריקוטה או גבינת עיזים
  • 60 גרם גבינת חמד
  • 3 כפות קמח כוסמין/תירס
  • 3 ביצים
  • לתיבול: קורט מלח, פלפל
 

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

חותכים את עלי המנגולד /תרד ומרתיחים 

בסיר עם מעט מלח כ-10 דקות. 

מסננים היטב את עלי המנגולד/תרדומערבבים היטב יחד עם 

כל המרכיבים. מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת מעט. 

אופים כ-40 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה. 

מתאים לארוחת ערב

בתאבון 

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו