סלט ממרח חצילים וגמבות קלוים התנור

המצרכים:
1 חציל פרוס לרצועות גסות (עם הקליפה)
3 פלפלים אדומים פרוסים לרצועות
2 בצל אדום פרוס
2-3 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח גס/ פלפל גרוס
אופן ההכנה:
מכניסים את כל הירקות לתנור מחומם ל 200- מעלות,
בוזקים את השמן ומפזרים פלפל ומלח.
אופים כ 30- דקות, טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר לעיסה גסה.

 

סלט קישואים בטעם כבד – ממרח מדליק…

מצרכים:
4 קישואים
2 בצלים גדולים
3 ביצים קשות
מלח/ פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
– לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד שהוא שקוף.
– במקביל לטיגון, לחתוך את הקישואים לקוביות ולהוסיף לבצל. לטגן עד שכל הקישואים רכים.
– להעביר את כל המצרכים למיקסר לטחון ולתבל.

 

סלט תאילנדי

המצרכים:
ראש כרוב סגול קצוץ
2 גמבות פרוסות דק
20 עגבניות שרי חצויות
2-3 ענפים בצל ירוק
חופן גדול כוסברה קצוצה
מלפפון פרוס דק / אפשר גם גזר
חופן בוטנים/ קשיו קצוצים
1 פלפלון חריף קצוץ
לרוטב:
2 כפות סויה
4 כפות חומץ תפוחים/ מים של הגינג'ר המוחמץ
1 כף חרדל דיזון
כף סילאן / צ'ילי מתוק
כפית שום
כף מים

להניח את הירקות בקערה זה לצד זה –

את הקשיו מעל ואת הרוטב מעליו ולערבב.

 

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות