חטיף שוקולד אגוזים וחלב קוקוס
מאפינס שיבולת שועל ופירות יער
עוגת גבינה אפויה
שוקולד חמאת בוטנים ושיבולת שועל
הקודם
הבא

לפני המתכונים, כדאי להזכיר לעצמנו כמה כללי אצבע בקשר למתוקים, תזונה בריאה וירידה במשקל:

  • אין שום בעיה באכילת מתוק. הכל שאלה של איזון נכון!
  • שני חטיפים מתוקים במהלך השבוע, כחלק מתהליך ברור לירידה במשקל, זה לא רק לא מזיק – אלא גם מועיל
  • אורח חיים בריא ותזונה נכונה חייבים לכלול מערך שלם של סוגי מזון שונים המאפשרים לגוף שלנו לקבל בדיוק את מה שהוא צריך רגשית ופיזית, בדיוק מתי שהוא צריך
אם תרצו לדעת יותר, ההרשמה לתכנית בעיצומה:
לתכנית M4Change לירידה במשקל – נשים הקליקו כאן 
לתכנית M4Change לירידה במשקל – גברים הקליקו כאן
 
ועכשיו – למתכונים!
בתאבון!

מאפינס שיבולת שועל ופירות יער

מתאים ל: 8 יחידות 

רכיבים

  • 200 ג פירות יער/ אוכמניות שחורות מופשרות
  • כף קינמון 
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית סודה לשתייה
  • יוגורט 150 ג טבעי
  • מאג שיבולת שועל להכנה מהירה/ שלמה (9 כפות)  
  • כף גדושה ויפה סילאן
  • 2 ביצים

אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים בקערה או בבלנדר ומניחים בתבנית מאפינס או קפקייקס יחסית קטנים, מניחים בתנור שחומם על 180 מעלות ל: 22-20 דקות על 180 מעלות. ומוציאים מהתנור. 

יוצא מעט רך כשחם אבל שמתקרר – מושששש!
ניתן לשמור במקרר עד 6 ימים או בהקפאה ליותר.

שוקולד חמאת בוטנים ושיבולת שועל

זמן הכנה: 45 דקות 
מתאים ל: 18 מנות (יחידה – מנת פחמימה ושומן)

רכיבים

  • תבנית מלבנית
  • נייר אפייה
  • 1 כוס חמאת בוטנים טבעית ( 180-200 מל') 
  • 1/2 כוס סירופ מייפל טהור
  • 1 ו 1/4 כוס שיבולת שועל

לציפוי

  • ½ כוס שוקולד ציפס מריר/ שוקולד מריר 100 גרם 
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית

אופן הכנה
שופכים לקערה כוס חמאת בוטנים, לאחר מכן את המייפל
מערבבים הכל ביחד.
מחממים במיקרוגל כ 20 שניות, שופכים את השיבולת שועל לתוך העיסה, מערבבים את כל החומרים היטב לעיסה אחידה ומועכים הכל ומשטחים לתבנית ( המכוסה בנייר אפייה)

לציפוי
שופכים לקערה בינונית שוקולד ציפס/ שוקולד מריר ומוסיפים חמאת בוטנים 1/2 כוס. מחממים במיקרוגל כ-20 שניות.
מערבבים היטב עד לשכבה אחידה, יוצקים מעל העיסה כשכבה אחידה, שמים בפריזר במשך 30-40 דקות.

חותכים לקוביות…

חטיף שוקולד אגוזים וחלב קוקוס

מתאים ל: 18 יחידות (2 יחידות לשעה 16:00 באיזון מעון של היום)

רכיבים:

  • מאג תערובת אגוזים קצוצים גס
  • 2 יחידות של חבילות שוקולד מריר איכותי
  • 120 מ"ל קרם קוקוס
  • תבנית חד פעמית צרה

הוראות הכנה
לוקחים תבנית חד פעמית, בסיר או מיקרו ממיסים את השוקולד המריר וחלב הקוקוס. מערבבים היטב למרקם חלק.
קוצצים את האגוזים. שופכים את האגוזים על תבנית האינגליש ומעל את השוקולד המומס עם החלב קוקוס. 
מכניסים למקפיא למינימום 4 שעות.
חותכים לקוביות שומרים במקפיא.

עוגת גבינה אפויה

רכיבים – חלק א

  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 2 שמנת חמוצה
  • 7 חלמונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג
  • 6 כפות קונפלור

אופן ההכנה – חלק א

לערבב הכל בקערה

 

רכיבים – חלק ב

  • 7 חלבונים
  • 1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה – חלק ב
להקציף ולהוסיף סוכר לאט לאט בצורת עטיפה.


לקפל את קציפת הביצים פנימה לתוך תערובת הגבינות.
להרטיב את התבנית לפני ולשים נייר אפייה
לאפות בחום של 170 מעלות למשך 45 דקות. לאחר האפייה להשאיר בתנור החם.

לאחר 3-4 שעות (לאחר שהעוגה והתנור מתקררים לחלוטין) – להעביר למקרר לשעתיים לפחות.