לחם טחינה

צמחוני

חלבון

1 מנת חלבון

שומן

1 מנת שומן

דרגת קושי: קל

זמן עבודה: 5 דקות

זמן כולל: 30 דקות

מס' מוצרים: 8

מס' מנות: 4

מצרכים

  • כוס חד"פ טחינה גולמית
  • 2 כפות מייפל טבעי או סילאן
  • 4 ביצים L
  • כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2/1 כפית מלח
  • 2/1 כוס גרעיני חמניה
  • 3 כפות זרעי פשתן
  • 3 כפות שומשום

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים בקערה )או במיקסר( ומערבבים. מעבירים את הבלילה לתבנית אינגליש עם נייר אפייה אופים במשך 30 דקות עד שהלחם מזהיב ומתייצב. פורסים רק אחרי שהלחם מתקרר. 

*מכיל מנת שומן- לא לאכול ביום של בשר/דג שומני

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו

לשיחת ייעוץ, לפרטים והרשמה השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

מתנה: חוברת מתכוני מרקים!

מרק חם בשעות אחה"צ עושה פלאים. הכנתי במיוחד לחורף חוברת מרקים, כאלה שפשוט להכין וטעים לאכול
והיא לגמרי בחינם!