קציצות תרד ובולגרית

צמחוני

חלבון

2 מנות חלבון

דרגת קושי: קל

זמן עבודה: 10 דקות

זמן כולל: 25-35 דקות

מס' מוצרים: 6

מס' מנות: 3

מצרכים

  • 1/2 קילו עלי תרד טריים שטופים, מיובשים וקצוצים גס
  • 250 גרם גבינה בולגרית 
  • מעודנת 5% מפוררת בידיים
  • 1 כף קמח
  • 3 ביצים
  • 2 כפות פירורי לחם
  • לתיבול: 
  • קורט מלח, פלפל וקינמון

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות

מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.

יוצרים קציצות ומסדרים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה 

משומן מעט, מזליפים מעט שמן זית או ספריי מעל הקציצות. 

אופים כ-20 דקות עד להזהבה.

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו