קציצות קישואים

צמחוני

חלבון

2 מנות חלבון

דרגת קושי: קל

זמן עבודה: 10 דקות

זמן כולל: 20 דקות

מס' מוצרים: 8

מס' מנות: 2

מצרכים

  • 6 קישואים בינוניים 
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס קמח ללא גלוטן (או רגיל)
  • 1 בצל גדול
  • 200 גרם גבינת חמד 5% או 200 גרם גבינת סויה
  • כף שמן
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מגרדים דק/קוצצים בסלייסר את הקישואים 

והבצל, סוחטים היטב מנוזלים.

מפוררים/מוסיפים את הגבינה ומערבבים בקערה 

עם שאר החומרים לתערובת אחידה. מניחים את הקציצות בעזרת כף על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-11 דקות.

הופכים ואופים לעוד כ-10 דקות.

חצי מהכמות מתאים לארוחת ערב חלבונים

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו