מצרכים
- 750 גרם גבינה לבנה
- 2 שמנת חמוצה
- 7 חלמונים
- 1/2 כוס סוכר
- 6 כפות קורנפלור
- 7 חלבונים
- אינסטנט פודינג וניל
- 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
נקציף את החלבונים ונוסיף סוכר לאט לאט בצורת עטיפה.
נערבב את שאר החומרים לתערובת גבינות אחידה.
נקפל את קציפת הביצים פנימה לתוך תערובת הגבינות.
להרטיב את התבנית לפני ולשים נייר אפייה.
לאפות ב-170 מעלות למשך 45 דקות. לאחר האפייה להשאיר בתנור חם.
לאחר שלוש – ארבע שעות (לאחר שהעוגה והתנור
מתקררים לחלוטין) להעביר למקרר לשעתיים לפחות.
**מנת העוגה השבועית/שבת ביניים/חג.
בתאבון!