אכילת חריף מגבירה את תחושת השובע, ומקטינה את הכמות הנדרשת בארוחה- גם אם הרעב גדול!
מה עוד, שאכילת החריף מגדילה את כמות האנרגיה שאנחנו מוציאים ואת חימצון רקמת השומן, מה שעוזר בתהליך הפחתת השומן בגוף..

הערב מכינה סחוג לשבועיים שלושה הקרובים ( ולחברות במושב על הדרך)

זהירות ממכר!

המתכון שלי:

15-20 פלפלי צילי ירוקים או אדומים
8 שיני שום
מלח גס ופלפל שחור גרוס ( חצי כפית)
כפית שטוחה כמון
2 צרורות גדולים כוסברה
חצי כוס שמן זית איכותי
** יש ששמים גם הל. אני לא.

לטחון הכל בבלנדר חזק.

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות