חצי קילו תרד- שטופים מיובשים וקצוצים גס
250 גר בולגרית מעודנת מפוררת בידיים
1כף קמח
3 ביצים
1/4-1/2 כוס פירורי לחם
מלח
פלפל
קןרט קינמון
קורט פלפל אנגלי גרוס
כפית שמן קנולה לטיגון

אופן הכנה
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה, עד קבלת תערובת אחידה
מחממים תנור ל200 מעלות
יוצרים קציצות מהתערובת ומניחים הכדורים בתנור
זולגים מעט שמן זית או ספריי שמן זית מעל הקציצות ומניחים בתנור ל20 דקות

אפשר לטגן במחבת טפלון עם כף שמן
מגישים חם/קר

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות