חבילת מנגולד שלמה חתוכה
לסיר עם מים רותחים ומעט מלח

בקערה מערבבים:
2 קוטג' 250 גרם
60 גרם גבינה צהובה 22%
60-70 ג בולגרית
3 ביצים
2 כפות קמח כוסמין
מלח פלפל

כשהמנגולד מבושל (10 דקות) מסננים היטב
ומעבירים לקערת הגבינות והביצים, מערבבים ומשטחים לתבנית פיירקס.
40 דקות בתנור על חום 200 מעלות.

1/4 מהכמות, ארוחת חלבונים, שומן וירקות.
אם הגבינה הצהובה 9% ניתן להוסיף מנת שומן לארוחה.

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות