6 דקות הכנה + 20 דקות בתנור.
וגם הילדים נהנים לעזור…
מרכיבים ל 9 יחידות:
9 דפי אורז
שמן קנולה – מעט לשימון התבנית
כפית שומשום
למילוי:
100-120 ג קוטג' או ריקוטה
80 גרם גבינה בולגרית 5%
40-50 גרם חמד 5%
חופן תרד טרי או עגבניה קצוצה או כף פלפלים קלויים
ביצה ( להשאיר מעט ביצה בצד להברשה)
 
מחממים תנור ל-180-200 מעלות.
מערבבים את הגבינות והביצה
טובלים דף אורז בקערה של מים ומשרים 5-6 שניות
מניחים את דף האורז על קרש חיתוך,
מניחים כף מהמלית באמצע על כל אחד מהדפים, וסוגרים בצורת מעטפה.
מניחים את דפי האורז על תבנית עם נייר אפייה או כסף משומנת מעט, מברישים בביצה שנותרה ומעטרים בשומשום.
 
אופים כ- 20 דקות, עד שהדפים מזהיבים.
מ-ו-ש-ל-ם!
1/3 מהמתכון פחמימה חלבון.

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות