מאפה קישואים – המתכון המלא

מרכיבים:
1 כפית חמאה לשימון התבנית
3 קישואים בינוניים, מגוררים
1 חלבון ביצה + 1 ביצה שלמה
פלפל שחור, לפי טעם
¼ כוס פירורי לחם פנקו
50 ג גבינת פרמזן, לפי טעם
50-60 גרם פוקורינו

אופן ההכנה:
מחממים התנור ל 200 מעלות.
משמנים תבנית אפייה עם חמאה.

מגרדים קישואים במגרדת או בבלנדר מותאם, סוחטים כדי להוציא נוזלים עודפים.

מוסיפים את הביצה ואת חלבון הביצה הנוסף.

מגרדים בפומפייה מחצית מכמות גבינת פרמזן והפוקורינו לתערובת הקישואים.

מערבבים את התערובת ומתבלים במלח ופלפל.

יוצקים את התערובת לתבנית האפייה ומפזרים אותה באופן שווה.

מפזרים פירורי הלחם, ומגרדים גבינת פרמזן ופוקורינו מעל.

* ניתן להכין בתבניות אישיות *

בסיום, אפשר להשתמש במרית גומי כדי ללחוץ בעדינות על התערובת, בכדי שפירורי הלחם יספגו את הנוזלים.
מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום, ואופים במשך 25 דקות, או עד שמתנפח ומבעבע.

מסירים את נייר האלומניום, ואופים עוד 10-15 דקות, או עד להזהבה.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון
מאפה קישואים
שם המחבר
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות