פסטה ברוטב ריקוטה, חמד ועשבי תיבול

מרכיבים ל-4 מנות

חומרים:
500 גרם פסטה יבשה
1 כף שמן זית
3 שיני שום, פרוסות
1/2 צרור עלי פטרוזיליה, קצוצים
10 עלי בזיליקום גדולים, קצוצים
עלים מפוררים מ-3 ענפי טימין
עלים מ-3-2 ענפי אורגנו, קצוצים
500 גרם ריקוטה 5%
150 גרם חמד 5%
מלח ופלפל שחור, טחון טרי

אופן ההכנה:

מחממים מחבת עם שמן זית ומוסיפים שום.

מוסיפים את עשבי התיבול ומטגנים כ-5 דקות בעדינות מוסיפים את הריקוטה ומערבבים תוך כדי בישול.

מוסיפים את החמד המגורדת, מלח ופלפל ומוסיפים כרבע מצקת ממי הבישול של הפסטה. מוסיפים את הפסטה,

מערבבים ומגישים

מנה דלת שומן, עשירה בסידן ובחלבון
מנה (כוס וחצי) = כ- 350 קלוריות, 26 גר' חלבון, 40 גר' פחמימות, 7% שומן,  480 מ"ג סידן.

 

בתאבון!

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון
פסטה גבינות ועשבי תיבול
שם המחבר
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות