עוגת ריקוטה פרסקה – המתכון המלא

החומרים לבסיס:
80 גרם קמח
80 גרם חמאה
60 גרם סוכר
80 גרם אבקת שקדים

אופן הכנה:
מערבבים הכול יחד ומשטחים בתבנית אפייה. עכשיו יש לאפות את

הבסיס ב-140 מעלות למשך כ-30 דקות עד הזהבה כהה.

חומרים לעוגה:
800  גרם גבינת שמנת 5%
400 גרם ריקוטה פרסקה
6 חלמונים
שתי ביצים שלמות
120 גרם סוכר
מקל וניל
כוס פירות חתוכים

הכנת העוגה :

מערבבים במיקסר את הגבינות עד ריכוך ומוסיפים את שאר המרכיבים.

יוצקים על הבסיס האפוי ואופים בתנור שחומם מראש ל-110 מעלות למשך 30-45 דקות המרקם צריך להיות רוטט.

מניחים את הפירות מעל. מקררים ומגישים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון
עוגת ריקוטה פרסקה
שם המחבר
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות