לסלט:

שקית קייל ( 5 כוסות)
¼ כוס שקדים חתוכים קלויים
½ כוס חמוציות מיובשות ללא סוכר
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1 פרוסת לחם שיפון קלוי

1 כפית שמן זית
מלח ופלפל

לרוטב:

חומץ תפוחים 1 כף
מיץ לימון סחוט טרי 1 כף
3 כפות שמן זית כתית מעולה
1 שן שום
מלח ופלפל לפי הטעם

 

הסר את השורש הפנימי הקשה של הקייל, חתוך את הקייל והנח בקערה גדולה.

במעבד מזון או בבלנדר קרע את הלחם לחתיכות קטנות או פרורים
חמם את כפית שמן זית על אש בינונית, הוסף את פירורי הלחם ובשל 3-5 דקות עד שפירורי הלחם קלויים וחמים. מניח בצד להתקרר.

בקערה קטנה, גרד את השום באמצעות פומפייה, הוסף קורט של מלח ואת החומץ ומיץ הלימון והקצף לאט בשמן הזית. תבל במלח ופלפל לפי הטעם.
הוסף את הרוטב לקערת הקייל, הוסף את החמוציות, פהרמזן, השקדים ו¾ מפירורי הלחם לתערובת. קשט את הסלט עם פירורי הלחם שנותרו

והגש
בתיאבון

 

לעוד מגוון מתכוני ירקות >>>

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון
סלט קייל, שקדים וחמוציות
שם המחבר
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות