סלט נבטים אסייאתי – המתכון המלא

חומרים לסלט
ל 4 מנות
חבילת נבטים סיניים פריכים וטריים
1 צנון גדול (לא מקולף) חתוך לגפרורים דקים
1 קולרבי חתוך לגפרורים דקים
15 גרם ג'ינג'ר ורוד, כבוש, מסונן מנוזלים, קצוץ גס
50 גרם אגוזי קשיו, קלויים וקצוצים גס
5 גרם (1 כף) כוסברה טרייה קצוצה דק
5 גרם ( 1 כף) פטרוזילה
5 גרם (1 כף) שומשום שחור
5 גרם (1 כף) אפונת ווסאבי קצוצה גס (אפונים ירוקים מצופים ומיובשים עם אבקת ווסאבי)
חצי כפית שומשום שחור ( לא חובה)
חומרים לרוטב
כף הלמנס לייט
40 גרם מים של הג'ינג'ר הכבוש
10 גרם (1 כף שטוחה) ג'ינג'ר כבוש קצוץ
1 כפית מחוקה כוסברה קצוצה דק
1 שן שום קטנה, או חצי כפית שום כתוש
1/4 כפית מחוקה מלח
1/8 כפית פלפל לבן טחון
אופן הכנת הסלט
1. חותכים את הצנון הרחוץ (כולל קליפה) ל"גפרורים" דקיקים
2. חותכים את הקולרבי הרחוץ (ללא קליפה) לגפרורים דקים כמו את הצנון. מוסיפים את הנבטים ועלי הכוסברה.
3. שוברים את אפונת הווסאבי ואגוזי קשיו
4. מערבבים היטב את כל המרכיבים, גם של הסלט וגם של הרוטב ובזהירות, כדי שהנבטים לא יישברו. כך הפריכות שלהם נשמרת והסלט לא משחיר.
5. מוסיפים את השומשום השחור

 

לעוד מגוון מתכונים לסלטים >>>

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון
סלט נבטים אסייאתי
שם המחבר
פורסם בתאריך

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות