סלט חזה עוף עם טחינה – המתכון המלא

מי שמכיר אותי יודע שזו הארוחה האהובה עליי ביותר. סלט עם עוף/בשר
או חלבון אחר. את החזה אפשר להכין ולשמור עד 3 ימים במקרר ובכל בוקר
להוציא ולשים על הסלט. מומלץ להשתמש בקוצץ סלט.
2 מנות
המצרכים:
להכנת העוף: 500 גר’ רצועות חזה עוף טרי
תבלין גריל עוף
פפריקה מתוקה או תבלין פילדלפיה
מיץ מחצי לימון
כפית שום כתוש
כפית שמן קוקוס
לסלט:
2 עגבניות
1 מלפפונים
גזר
חופן חסה ערבית
כף טחינה מוכנה ( לכל מנה)
לימון
אופן הכנה:
מכינים את העוף: מערבבים את חומרי התיבול ומשרים את העוף ל 5- דקות.
מחממים מחבת פסים או מחבת רגיל. משמנים במעט שמן קוקוס.
מוסיפים את רצועות העוף
נותנים לעוף לספוג את הטעמים וצולים 10 דקות.
חותכים את הירקות בגודל שנוח ואוהבים לאכול.
מערבבים את הירקות החתוכים בקערה ומניחים מאת רצועות העוף.
מעל, מניחים כף טחינה ולימון.

פשוט וטעים.

 

לעוד מגוון מתכוני עוף ובשר >>>

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון
סלט חזה עוף עם טחינה
שם המחבר
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע
4.51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות