3 פלפלים מכל הצבעים
2 עגבניות פרוסות ל 1/4
3 שיני שום
קישוא גדול
כף תבלין קייגן או תבלין טוסקנה
כפית פפריקה
כפית ראש אל חנות/ פילדלפייה
קורט מלח ופלפל
כף שמן זית
חוצים את השום, הקישואים והפלפלים ומניחים בתבנית.
מקלפים את הבצל וחותכים לרבעים.
מניחים את השום והבצל בתבנית עם הפלפלים , העגבניות והקישואים ומתבלים במלח ופלפל, מזלפים מעל מעט שמן זית.
מערבבים מעט וצולים בתנור במשך 20 דקות. כל הירקות צריכים להצטמק, להשחים מעט ובעיקר – להגיר נוזלים.
מוציאים מהתנור ומאפשרים לירקות להתקרר להתקרר מעט.מעבירים את כל מה שבתבנית לסיר עם 800 מ"ל/4 כוסות מאג של מים רותחים פפריקה, תבלינים וטוחנים
18 מעולם לא היה נעים יותר…
דרגו את המתכון

שם המתכון
מרק פלפלים ועגבניות
שם המחבר
מיה בן אפרים
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע





עקבו אחריי