לחם טחינה – המתכון המלא
המצרכים:
4 ביצים
6 כפות טחינה גולמית
2 כפות סילאן
כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים
מוזגים לתבניות מאפינס או תבנית אינגליש לכיכר לחם שלם.
אפשר להוסיף אגוזים או גרעיני חמנייה מעל
מניחים ל 15-16 דקות בתנור שחומם ל 180 מעלות ..
מומלץ לאכול עם חלבונים, קוטג', ריקוטה או סלמון מעושן.
דל בפחמימה ומעודד שריפת שומן באיזון נכון של היום .
דרגו את המתכון
שם המתכון
לחם טחינה
שם המחבר
מיה בן אפרים
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע





עקבו אחריי