לחם טחינה – המתכון המלא

המצרכים:

4 ביצים
6 כפות טחינה גולמית
2 כפות סילאן
כפית סודה לשתייה

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים
מוזגים לתבניות מאפינס או תבנית אינגליש לכיכר לחם שלם.

אפשר להוסיף אגוזים או גרעיני חמנייה מעל
מניחים ל 15-16 דקות בתנור שחומם ל 180 מעלות ..

מומלץ לאכול עם חלבונים, קוטג', ריקוטה או סלמון מעושן.
דל בפחמימה ומעודד שריפת שומן באיזון נכון של היום .

דרגו את המתכון
שם המתכון
לחם טחינה
שם המחבר
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע
4.51star1star1star1star1star Based on 6 Review(s)

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות