מצרכים:

6 יח'  פילה דג לברק
1 כף מיץ לימון
1 עגבנייה גדולה
6 קישואים קטנים
1 בצל גדול
1 שן שום, קצוץ דק 1
1 פלפל שושקה פרוס
1 כפית אבקת דג
1/4 כפית אניס
1/2 כפית פפריקה מתוקה
חופן פטרוזיליה, קצוץ דק
2 כפות טימין טרי או יבש.
1 כף שמן קנולה
1/2 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור

לפני צליית הדג יש למלח ולפלפל את הדג משני הצדדים.
יש לחמם את את התנור ל -180 מעלות  אפשרות נוספת היא על הגריל הביתי.
הניחו את הדג מעל הבצל הפרוס,  הקשואים, העגבנייה  והפלפל כשהעור כלפי מטה.
בכוס ערבבו את התבלינים עם השמן ומזגו מעל הדג
צלו כ 25 דקות והוציאו מהתנור.

 

לעוד מגוון מתכונים דיאטטים >>>

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון
לברק וירקות צלויים
שם המחבר
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות