חטיף צ'יפס בטטה פריך

מרכיבים:
בטטה בינונית
2 כפות שמן זית
עלי טימין
מלח גס ופלפל גרוס
פתיתי צ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

בעזרת מנדולינה או מעבד מזון פורסים את הבטטה לפרוסות דקות.
בקערה מערבבים עם השמן המלח הצ'ילי והטימין.
מסדרים את פרוסות הבטטה על נייר אפייה ומורחים את התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות, כעשרים דקות,
עד שהפרוסות מזהיבות מעט והשוליים שלהן מסתלסלים
חשוב לבדוק מדי פעם, היות ופרוסות הבטטה דקיקות ועלולות להשחים במהירות.
מוציאים מהתנור ומצננים על רשת לכמה דקות, עד שהצ'יפס שלנו מתייבש והופך לקריספי.

חטיף צ'יפס סלק פריך

מרכיבים:

2 סלקים
2 כפות שמן זית
מלח גס

אופן ההכנה:

בעזרת מנדולינה או מעבד מזון פורסים את הסלק לפרוסות דקות.
מסדרים את פרוסות הסלק על נייר אפייה ומורחים את השמן.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, כעשרים דקות,
עד שהפרוסות מזהיבות מעט והשוליים שלהן מסתלסלים
חשוב לבדוק מדי פעם, היות ופרוסות הסלק דקיקות ועלולות להשחים במהירות.
מוציאים מהתנור ומצננים על רשת לכמה דקות, עד שהסלק שלנו מתייבש והופך לקריספי.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון
חטיפי צ'יפס בטטה וסלק פריכים
שם המחבר
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע
21star1stargraygraygray Based on 2 Review(s)

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות