דייסת שיבולת שועל, אגוזים וסילאן – המתכון המלא

1 מנה

3 כפות שיבולת שועל
1/4 כוס חלב שקדים
3/4-1 כוס מים

 

אופן ההכנה:

מערבבים את המרכיבים ומחחמים במיקרו לדקה וחצי עד 3 דקות (בהשגחה, שלא יגלוש)
אופציה 1 : להניח במקרר ללילה בכוס עם ניילון נצמד או מכסה לחמם 2 דקות את הכוס
אופציה 2: להכין בבוקר את מרכיבי הדייסה

תוספות לאחר חימום:
2 כפות צימוקים או בננה קטנה
5 אגוזים או שקדים טריים +1/4 כפית סילאן

מערבבים ומגישים.

הצטרפי לאתגר 7 ימים לארוחת בוקר בריאה!להצטרפות חינם >>
אתגר

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון
דייסת שיבולת שועל, אגוזים וסילאן
שם המחבר
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 7 Review(s)

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות