המצרכים:
3 כוסות קוביות דלעת, מאחד ממיני הדלעת המצויים בשוק, לבחירתך
3 בצל קצוץ גזר חתוך לקוביות
ראש סלרי חתוך לקוביות
כף ג’ינגר (זנגביל) טרי קצוץ
1 גזר
כף שמן זית
5 כוסות ציר ירקות (אפשר להשתמש במים)
מעט מלח פלפל שחור חצי כפית קינמון טחון שמינית כפית אגוז מוסקט רבע כוס חמאת אגוזי לוז (להלן)

אופן הכנה:
בסיר, מטגנים עם כף השמן את הבצל, הגזר, הסלרי והג’ינגר על אש בינונית.
מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים כ 10 דקות
מוסיפים את הציר והתבלינים: מלח, פלפל, קינמון, אגוז מוסקט.
מביאים לרתיחה [ 20 דקות לערך].
מקטינים אש ומבשלים עוד 30 דקות
מעבירים לבלנדר ומעבדים עד שהמרק חלק,
טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם מאוד ומעטרים בנבטי חמניה ועלי פטרוזיליה קצוצים.

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון
מרק ג'ינג'ר ודלעת
שם המחבר
פורסם בתאריך
דירוג ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות