בקר מוקפץ עם פלפלים ובצל – המתכון המלא

4-5 מנות
המצרכים:
1 ק”ג בשר בקר )שייטל או כתף(, חתוך לקוביות בגודל 2 ס”מ
2 כפות אבקת קארי
4 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ אורז
1 כף שמן
1 כף ג’ינג’ר קצוץ דק
6 שיני שום קצוצות דק
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 קופסה שימורי עגבניות שרי )כולל המיץ(
2 בצלים חתוכים לטבעות
1 כף סוכר
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
עלי כוסברה קצוצים, להגשה
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את קוביות הבשר עם קארי, סויה וחומץ. משרים במקרר
למשך חצי שעה.
מחממים שמן במחבת או בווק ומוסיפים ג’ינג’ר ושום. מערבבים ומטגנים חצי
דקה. מוסיפים את הבשר ומטגנים-מערבבים כ 5- דקות.
מוסיפים פלפל, עגבניות שרי ובצל, מערבבים ומוסיפים את מיץ העגבניות.
מרתיחים ומבשלים עוד 3 דקות. מתבלים בסוכר חום, במלח ובפלפל.
מסירים מהאש, מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.

 

לעוד מגוון מתכוני עוף ובשר >>>

דרגו את המתכון
recipe image
שם המתכון
בקר מוקפץ עם פלפלים ובצל
שם המחבר
פורסם בתאריך

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות