מרק פלפלים

צמחוני טבעוני

דרגת קושי: קל

זמן עבודה: 10 דקות

זמן כולל: 30-40 דקות

מס' מוצרים: 8

מס' מנות: 2-3

מצרכים

  • 3-5 פלפלים צבעוניים
  • 1 בצל גדול לבן או סגול
  • 1 קישוא
  • כף שמן זית 
  • קורט פפריקה
  • 1/2 כפית ראס אל חנות
  • 1/2 כפית מלח גס
  • כפית שמן שומשום

אופן ההכנה

נשים את הירקות בתנור עם כף שמן זית ומלח גס בתנור 

ל- 15-10 דקות על 180 מעלות במצב גריל.

כאשר הירקות צלויים מספיק הוציאו מהתנור לסיר, הוסיפו ליטר של מים רותחים, פפריקה, מעט מלח ופלפל וחצי כפית ראס אל חנות.

לאחר 6-5 דקות של רתיחה, נטחן את המרק עם מוט.

* לא להגזים עלול לגרום לנפיחות וגזים

מתאים לתוספת לארוחות/בין הארוחות 

מומלץ עד שעה 00:18 בלבד.

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו