מאפינס שיבולת שועל

צמחוני

פחמימה

1 מנת פחמימה

דרגת קושי: קל

זמן עבודה: 10 דקות

זמן כולל: 30-35 דקות

מס' מוצרים: 8

מס' מנות: 8

מצרכים

  • 2 בננות רכות קטנות 
  • או 4 כפות אוכמניות יבשות
  • 2 ביצים
  • כף גדושה קינמון
  • כפית אבקת אפיה
  • כפית סודה לשתייה
  • 1 יוגורט קטן טבעי (%1.7-%1.5)
  • 1 כוס מאג שיבולת שועל 
  • להכנה מהירה
  • כף גדושה ויפה של סילאן

אופן ההכנה

מערבבים את כל המצרכים בקערה או בבלנדר.

מניחים בתבנית מאפינס או קאפקייקס יחסית קטנים, 

מניחים בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 20-22 דקות

מוציאים מהתנור – יוצא מעט רך כשחם אבל שמתקרר – מושששש! ניתן לשמור במקרר עד 6 ימים או בהקפאה ליותר.

*במקום בננות/אוכמניות יבשות:

ניתן להכין עם תפוחים או אגסים.

לחתוך את התפוחים או את האגסים לקוביות, 

להניח בתנור לתבל במעט קינמון ל-25-20 דקות.

כשמוכן לערבב עם שאר החומרים.

הגרסה הטבעונית: 

במקום 2 ביצים – 200 גרם רסק תפוחי עץ ללא סוכר 

ובמקום היוגורט יש להחליף עם יוגורט סויה טבעי.

מתאים למיני בוקר

או מתאים לארוחת ביניים + מנת שומן

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו