מאפינס ללא גלוטן

דרגת קושי: קל

זמן עבודה: 10 דקות

זמן כולל: 30-32 דקות

מס' מוצרים: 8

מס' מנות: 8

מצרכים

  • 4 בננות
    4 ביצים
    1/2 כוס חמאת שקדים
    2 כפות שמן קוקוס מומס
    1 כפיתו סוכר ניל
    1/2 כוס קמח קוקוס
    2 כפיות קינמון
    1/2 כפית אגוז מוסקט
    1 כפית אבקת אפייה
    1 כפית סודה לשתייה
    1/4 כפית מלח

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות
בקערה גדולה, מערבבים בננות מעוכות עם מזלג, ביצים, חמאת שקדים, שמן קוקוס, ואבקת ניל .
מערבבים את המרכיבים באמצעות בלנדר ידני, מוסיפים את קמח הקוקוס, הקינמון, אגוז מוסקט, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את התערובת היבשה לתוך התערובת הרטובה.
מוזגים את הבלילה באופן שווה לתבנית מאפין, מלאו כשליש את כל אחד מכוסיות התבנית .
מכניסים לתבנית ל- 20-25 דקות, עד שקיסם יוצא נקי.
מגישים חם. ניתן לאחסן במקרר בשקית האטומה.

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו