להפיק את המירב מהאבוקדו שלך !

זה לא סוד שהאבוקדו הוא אחד המאכלים האהובים עליי .
למה ? ובכן , בנוסף לכמה שהאבוקדו טעים , הוא מתגלה גם ביתרונות הבריאותיים הרבים שלו:

היצע נרחב של ויטמין B6, חומצה פולית , ויטמיני C & E
מנות נדיבות של אשלגן, סידן ומגנזיום – לבריאות עצם
עשיר בסיבים ובחומרים מזינים ובריאים ללב
במיוחד אני אוהבת את האפשריות הרבות שאפשר ליהנות מאבוקדו.

אפשר למרוח אותו על טוסט , להשתמש בו במקום מיונז , מעל או כחלק מהסלט, בתוך או מסביב הסושי ? ולא, אני לא שוכחת את ממרח האבוקדו ! שאצלי פותח את ארוחת הבוקר המפנקת של שבת.

אז מה עושים אם כאשר יוצאים לקניות ולא מוצאים שום אבוקדו בשל ?
כמה זמן צריך לחכות לאבוקדו שיבשיל לפני שבאמת אפשר ליהנות ממנו ?

עם הטריק הזה , רק 24 שעות!

כשמגיעים הביתה מהסופר , הניחו את האבוקדו בשקית נייר חומה או נייר עיתון עם תפוח או בננה. מניחים את השקית באזור חשוך ( המזווה, לדוגמה). בתוך 24 שעות , יהיה לכם אבוקדו בשל !

למה זה קורה ?

אתילן ,הורמון צמחי שמתרחש באופן טבעי בתפוחים ובננות , מפעיל למעשה את תהליך ההבשלה . מלכודות שקית נייר גזי אתילן עם האבוקדו , גורם לו (ואת התפוח או הבננה) להבשיל מהר יותר .

 

עכשיו שאתם יודעים טריק מדהים הזה, מה אתם עומדים להכין עם האבוקדו שזה עתה הבשיל?

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו