לא כולם אוכלים סלק, זו עובדה.

חלק לא אוהבים אותו, חלק מתעצלים להתעסק איתו, כי הוא מלכלך וחלק סתם פשוט שכחו ממנו בתפריט…

הנה כמה יתרונות שאולי לא ידעתם על אכילת סלק. מי יודע? אולי אצליח לשנות את דעתכם.

9 יתרונות לאכילת סלק

1. סלק הם מדהימים בצבע. הם מקשטים ומייפים כל מנה, והופכים אותה למגרה. מה לעשות שאנחנו אוכלים עם העיניים שלנו…
2. סלק מטהר ומנקה את הדם ואף יותר מזה – מסייע במניעת לחץ דם גבוה.
3. יכול לשמש כצבע מאכל טבעי, במקום כל החומרים הלא בריאים בצבעי מאכל מלאכותיים.
4. סלק מכיל טריפטופן, אשר מרגיע את המוח ויוצר תחושה של רוגע.
5. סלק הוא פשוט טעים! וניתן לאכול אותו במגוון דרכים. חי וגרוס בסלטים, קלוי, כבוש, מאודה, מוקפץ, מבושל או לשתות אותו כמיץ.
6. בסלק מלאי של ויטמינים חיוניים ומינרלים שעוזרים לשמור על תפקוד התאים בגוף.
7. סלק עשיר בסיבים ושומר על המעי הרגיז.
8. סלק הוא מוצר זמין וזול יחסית זה בגלל שהם בעונה רוב השנה (קיץ בסתיו, בחורף).
9. מיץ סלק תורם כדי לשפר את הביצועים ואת כושר גופני.

מצרפת גם מתכון שווה לסלט סלק >> לחצ/י כאן

מה את חושבת? שתפי אותי בתגובות

תגובות