ייעוץ קולינרי

ייעוץ קולינרי

כולם מחפשים אופציות בריאות יותר. מחפשים אוכל בחוץ שיאפשר לנו להמשיך לרדת במשקל, לשמור על המשקל או לאכול על פי צרכינו או מגבלותינו התזונתיות.

עם עבר עשיר בתחום הקולינאריה וניהול מסעדות, אני בונה מתכננת ומרכיבה תפריטים שלמים או תוספות לתפריט קיים בשילובים אידיאלים מבחינה תזונתית.

בראש ובראשונה חשוב לציין כי גישתי אינה שימוש בפריטים מיוחדים שאינם מוכרים לציבור, יוצרי עלות או חריגים במיוחד.

חשוב לבנות לבית העסק שלכם מתכונים המתאימים למטבח בו אתם עובדים, כאלו שיכפילו וישלשו את הכנסותיהם ואת מספר לקוחותכם.

 

שלבים בהקמת תפריט

הכרות עם המטבח, התפריט וקהל היעד.

בניית יעדים ואסטרטגיה. האם המטרה היא חידוש, הקמה או שיפור הקיים למען האוכלוסיה המבקרת .

שיתוף פעולה מלא עם הבעלים או שף הבית על מנת להבטיח יצירת מתכונים אידיאלים מכל הבחינות

הזמנת הצוות הבכיר למפגש טעימות .

הגשת ניתוח של התפריט- ערכן התזונתי, רכיבים, התאמתם ללקוחות  ( כגון צמחוני, מתאים לצליאק, עשיר בסידן, בחלבון, דל בפחמימות , מותאם לסכרתיים ועוד)

כהדרכת צוות העובדיהמטבח על התפריט והגשת ספר מתכונים מסודר

הדרכת צוות המוכרנים למכירה נכונה, מתואמת ובטוחה

כל השינויים שיבוצעו ישפרו את חווית האכילה , בריאותם וחשיפתם למידע של לקוחותיכם.

 

תפריטים שנבנו בשיתופי קיימים

ברשת בתי הקפה פרש קיטשן
ריבר נודלס בר
רשת לחם ארז
בר אורגני מלון ממילא
ספא קלאב ים המלח
בר איטלקי פביאנו

Food-back
ביקורת תקופתית לשם עריכת משוב על התפריט ואופן הגשתו על ידי הצוות

לפגישת הכרות ללא תשלום או הצעת מחיר כתבו ל info@foodcoach.co.il

בין לקוחותיי