טופו או פרגית עם חלב קוקוס

כתוב את הכותרת כאן

חלבון

כתוב את הכותרת כאן

שומן

כתוב את הכותרת כאן

פחמימה

כתוב את הכותרת כאן

כתוב את הכותרת כאן

כתוב את הכותרת כאן

כתוב את הכותרת כאן

כתוב את הכותרת כאן

כתוב את הכותרת כאן

מצרכים

  • 300 גרם טופו /500 גרם נתחי פרגית חתוכים לקוביות 
  • 2 בצלים לבנים
  • 1 קישוא
  • 1 חופן של אפונה סינית 
  • או שעועית ירוקה
  • 1 פלפל חריף אדום קצוץ
  • 4 ענפי תימין
  • 1 כוס מים רותחים (לא חובה)
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1/2 פחית חלב קוקוס (13% שומן ומעלה)
  • כפית קארי אדום או ירוק
  • כף שמן זית גם לפרגית וגם לרוטב
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

מניחים את הטופו/פרגיות בקערה עם שמן 

זית ופפריקה מתוקה ומערבבים.

מכסים בניילון נצמד לכ-11 דקות.

חותכים את הבצלים לקוביות קטנות ומטגנים בשמן הזית עד להזהבה.

מוסיפים את התימין ואת הפלפל החריף. 

נוסיף את הקישוא והאפונה סינית/שעועית ירוקה.

מוסיפים את חלב הקוקוס עד לרתיחה ומוסיפים את הקארי, 

המלח והפלפל השחור ומצמצמים עד להסמכה.

מוסיפים את קוביות הטופו/נתחי הפרגית ומבשלים עוד 5-3 דקות.

מתאים לארוחת צהריים

*מכיל מנת שומן.

בתאבון!

שיתוף:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו

לשיחת ייעוץ, לפרטים והרשמה השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

להצטרפות לניוזלטר השאירו פרטים