מצרכים
- 300 גרם טופו /500 גרם נתחי פרגית חתוכים לקוביות
- 2 בצלים לבנים
- 1 קישוא
- 1 חופן של אפונה סינית
- או שעועית ירוקה
- 1 פלפל חריף אדום קצוץ
- 4 ענפי תימין
- 1 כוס מים רותחים (לא חובה)
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 1/2 פחית חלב קוקוס (13% שומן ומעלה)
- כפית קארי אדום או ירוק
- כף שמן זית גם לפרגית וגם לרוטב
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
מניחים את הטופו/פרגיות בקערה עם שמן
זית ופפריקה מתוקה ומערבבים.
מכסים בניילון נצמד לכ-11 דקות.
חותכים את הבצלים לקוביות קטנות ומטגנים בשמן הזית עד להזהבה.
מוסיפים את התימין ואת הפלפל החריף.
נוסיף את הקישוא והאפונה סינית/שעועית ירוקה.
מוסיפים את חלב הקוקוס עד לרתיחה ומוסיפים את הקארי,
המלח והפלפל השחור ומצמצמים עד להסמכה.
מוסיפים את קוביות הטופו/נתחי הפרגית ומבשלים עוד 5-3 דקות.
מתאים לארוחת צהריים
*מכיל מנת שומן.
בתאבון!