בקר מוקפץ עם פלפלים

חלבון

2 מנות חלבון

דרגת קושי: בינוני

זמן עבודה: 10 דקות

זמן כולל: 40 דקות

מס' מוצרים: 12

מס' מנות: 4-5

מצרכים

  • 1 קילו בשר בקר (שייטל או כתף) חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • כפית אבקת קארי
  • 2 כפות רוטב סויה 
  • כף חומץ אורז 
  • כף שמן 
  • כף ג'ינג'ר קצוץ דק 
  • 6  שיני שום קצוצות דק 
  • 2 פלפל צהוב/אדום פרוס 
  • 2 בצלים חתוכים לטבעות 
  • * מלח ופלפל שחור טחון טרי 
  • 1/2 כפית תבלין גריל עוף
  • 1/2 כפית תבלין קייג'ין
  • *עלי כוסברה/בצל ירוק קצוצים להגשה

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את קוביות הבשר עם קארי, סויה 

וחומץ ומשרים במקרר למשך חצי שעה.

מחממים שמן במחבת או בווק ומוסיפים ג'ינג'ר ושום 

מערבבים ומקפיצים כחצי דקה. 

לאחר מכן מוסיפים את הירקות.

מוסיפים את הבשר ומקפיצים כ-5 דקות נוספות. 

מתבלים במלח, בפלפל ובתבלינים.

מסירים מהאש, מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.

מתאים לארוחת צהריים/ערב חלבונים בלבד

בתאבון!

שיתוף:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

יכול לעניין אותך גם

התכניות שלנו